Αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδας

Χρόνος ετοιμασίας

Σκοπός μας είναι πάνω απ' όλα είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες. Επιδιώκουμε οι παραγγελίες να αποστέλλονται αυθημερόν για να τις παραλαμβάνετε το συντομότερο δυνατόν. Για προϊόντα που προμηθευόμαστε κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή που χρειάζονται επιπλέον επεξεργασίες πιθανόν να χρειαστούμε επιπλέον χρόνο, φροντίζουμε όμως να είναι ο συντομότερος.

Στις ακόλουθες περιπτώσεις ανωτέρας βίας ενδέχεται η παραγγελία σας να καθυστερήσει να παραδοθεί: Προϊόντα προσωρινά χωρίς απόθεμα, διακοπές ρεύματος, τεχνικές βλάβες, απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Τρόποι αποστολής | κόστος μεταφορικών | τρόποι πληρωμής:

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Θα μπορέσετε να το δείτε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας όταν επιλέξετε τρόπο αποστολής από τους διαθέσιμους για την περιοχή σας.

Κόστος: Ενιαία χρέωση για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 30€, πληρώνετε μόνο 5€ για 5κιλά και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 30€, πληρώνετε 6€ για 5κιλά και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Χρόνος: Από την ημέρα αποστολής, τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο σας την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, υπολογίστε μία με δύο ημέρες επιπλέον.

Πού βρίσκεται το πακέτο μου; Με τον αριθμό αποστολής που σας στέλνουμε με sms ή με e-mail, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση αποστολής Γενικής Ταχυδρομικής.

Τρόποι πληρωμής:

1. Αντικαταβολή (παρέχεται δωρεάν)

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή μεταφορά ποσού από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

3. PayPal.
-------------------------------------
Μέσω ταχυδρομείου ΕΛΤΑ:

Σε περίπτωση που η Γενική Ταχυδρομική δεν εξυπηρετεί την περιοχή σας, στέλνουμε τα προϊόντα και μέσω ταχυδρομείου.

Κόστος: Ενιαία χρέωση για όλες τις περιοχές. Για παραγγελίες άνω των 30€ μόνο 6€ για 2 κιλά και +1€ ανά 2 κιλά. Σε παραγγελίες αξίας μικρότερης των 30€, τα μεταφορικά αυξάνονται κατά 1€.

Χρόνος: Από την ημέρα αποστολής, παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το ταχυδρομείο της περιοχής σας μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Πού βρίσκεται το πακέτο μου; Με τον αριθμό αποστολής που θα λάβετε με sms ή με e-mail, μπορείτε να ενημερώνεστε για την αποστολή παραγγελίας σας. Κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση αποστολής ΕΛΤΑ.

Τρόποι πληρωμής:

1. Αντικαταβολή (παρέχεται δωρεάν)

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή μεταφορά ποσού από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

3. PayPal.
-------------------------------------
Με μεταφορική εταιρεία:

Αποστολή προϊόντων με μεταφορική εταιρεία γίνεται για πολύ ογκώδη ή πολύ βαριά προϊόντα, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Χρόνος: Από την ημέρα αποστολής, παραλαμβάνετε τα προϊόντα από τη μεταφορική μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι πληρωμής:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή μεταφορά ποσού από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

2. PayPal.

Το κόστος μεταφοράς το χρεώνει η μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον προορισμό και το βάρος-όγκο του πακέτου και πληρώνεται από τον αγοραστή στη μεταφορική κατά την παραλαβή των προϊόντων.
-------------------------------------
* Σε ογκώδη προϊόντα με μικρό βάρος, το βάρος υπολογίζεται ογκομετρικά σύμφωνα με τον παρακάτω τύπο:

ΒΑΡΟΣ = ΜΗΚΟΣ x ΥΨΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ / 5000. Όπου ΜΗΚΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ και ΥΨΟΣ: οι διαστάσεις του πακέτου σε cm.

* Σε ορισμένα προϊόντα όπως οι καπλαμάδες με μεγάλες διαστάσεις, ενδέχεται το site να μην μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια το πραγματικό κόστος των μεταφορικών, ειδικά όταν οι καπλαμάδες συνδυάζονται στο ίδιο πακέτο με άλλα προϊόντα. Στις περιπτώσεις αυτές ενδέχεται να προσαρμόσουμε το κόστος των μεταφορικών, ώστε να αντιστοιχεί στο πραγματικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε ώστε ο τρόπος συσκευασίας να είναι ο καλύτερος για την προστασία των προϊόντων και ο οικονομικότερος για τη μεταφορά τους.

* Μέγιστο βάρος τα 30 κιλά για αποστολές μέσω Γενικής Ταχυδρομικής και τα 19 κιλά για αποστολές μέσω ταχυδρομείου.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.